Booking

Vores Tingsted

OVERDÆKNING I MÅLØV

Her kommer vores bookingsystem

Vi har en masse ideer om hvordan man kommer til at kunne booke Vores Tingsted

 

Alle borgere i Måløv kommer til at kunne bruge Vores Tingsted efter særlige principper for booking. Det er planen at der her kommer en kalender man kan booke i... senere.

 

Men indtil vi er færdige med byggeriet, vil vi bruge denne side til at fortælle om de vigtigste datoer for byggearbejdet, samt ideer og tanker vi gør os med hvordan det skal se ud, og hvordan vi prioriterer de midler vi har til at bygge for.

 

 

Vores vigtigste overvejelser og prioriteringer

Hold øje med projektets vigtigste datoer her.

 

Skal vi prioritere belægning og kloak over borde, bænke og bålsted?:

Vi har snakket med en del interessenter til projektet, der synes vi skal ændre lidt i planerne. Det oprindelige projekt (efter det blev ændret fra noget midlertidigt til noget permanent), var tænkt til at være med flis-underlag. Men flere fra Skole, BFO og foreninger, anbefaler at vi laver flisebelægning i stedet.

Dette giver os følgende udfordringer:

-Det koster 100.000,- at få etableret stabilt underlagt til at fliser. Og det rejser spørgsmålet om kloak, regnvandsafledning, vand og strøm, som vi i første omgang havde udeladt.

-Vi overvejer derfor nu i stedet at lave "de rigtigste ting først". Altså at bruge pengene til at få etablere disse basale ting som kloak, vand, flisebelægning og strøm, så vi nemmere kan udbygge med dette, efterhånden som vi skaffer flere midler. Til gengæld må vores indretning så kommer i anden række.

- Vi er dog allerede i fuld gang med at søge fondsmidler til disse ændringer, så vi forhåbentligt kan få hele molevitten. Det ville jo være fantastisk.

 

Vigtige datoer

Hold øje med projektets vigtigste datoer her.

 

Sidste weekend i juli 2017: Vi håber på at få remme på stolperne, så vi kan måle op til spær og lave skabeloner til dette.

 

Første weekend i august 2017: Vi håber på at kunne montere de fleste af spærene, så vi kan komme i gang med at skrue tagpapbrædder fast.

 

Anden weekend i august 2017: Vi håber at vi være færdig med alle spær, så vi kan får tagpapbrædder og tagpap på.

Vores Tingsted er skabt med udgangspunkt i Borgermillionen i Ballerup kommune i 2016